Aime's FotoPage

By: Aime Abd Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Sep-2007 04:58 Email | Share | | Bookmark
~~Selamat Hari Raya ~~

bersama hubby..dgn keta baru
syok la tu..keta baru
dari belakang keta baru..
Yang ini raya tahun lepas 2006. Raya ni seronok sikit sebab raya dengan kereta baru. Vios 1.5E. Memang baru pakai sangat2 tak sampai 2 minggu sebelum raya


Wednesday, 19-Sep-2007 00:03 Email | Share | | Bookmark
Festival Nasyid Peringkat Negeri Perlis 2007

Ketika berada di bilik latihan sblm ke Auditorium
Bergambar bersama YAB Menteri Besar Perlis
Di luar pintu masuk Auditorium Taman Budaya Perlis
View all 5 photos...
Nama Kumpulan Nasyid amy ni RAUDHAH. Semua ada 10 orang iaitu niza, nazira, kak ina, kak katy, kakak adik (Kembar), shilia, liana, kak lia termasuk amy. Tekong die amy (Lagu Nasyid Tradisi) dgn kak katy (Lagu Nasyid Moden). Kami upah Cikgu Pauzi dari Kolej Komuniti (Cipta Lagu) dan Cikgu Azli (Guru Tari). Memang seronok bernasyid ni tapi susah juga nak bawa lagu nasyid tradisi memang kena banyak belajar lagi. Yang tak tahan tu masa kena berqasidah. Sampai nak tido pun berqasidah lagi. Hehehe nasib baik hubby bagi sokongan moral. Masa pertandingan final kami tewas dengan group Salsabila. Dah adat pertandingan. Nak buat cam mana. Walaupun tewas kami tetap mendapat pujian dari YAB Menteri Besar Perlis. Ramai juga la yang puji group kami. Kami pun berpuas hati bukan senang nak bagi MB puji ni. Ok la tgk la gambar-gambar tu...


Tuesday, 18-Sep-2007 23:48 Email | Share | | Bookmark
Bintang Irama Malaysia Akhir Peringkat Negeri Perlis 2007

mak andam yang makeup tu..
sewa baju RM200 skali makeup
tebal juga die makeup ye...
Ni gambar semasa semasa sertai Bintang Irama Malaysia Peringkat Negeri Perlis 2007. Masa ni dok dalam keta belakang pentas sementara tunggu majlis bermula. Biasa la janji melayu kata kul 8pm tapi kul 9pm tak mula lagi. Masa pertandingan peringkat akhir ni, amy menyanyi lagu Candak yang dipopularkan oleh Syura. Memang lagu ni tak berapa popular tapi memang sedap didengar maklumlah pak nyah yang buat. Masa ni amy dapat no.4, hadiah saguhati. Tak mengapa janji dah buat yang terbaik terpulang pada yang menilai. Ini satu pengalaman dalam pertandingan nyanyi solo. Saja seronok2 nak ambik pengalaman, bukan nak kejar glamor sangat pun tak penting...ok itu saja dapat kita huraikan...da...


Tuesday, 11-Sep-2007 07:45 Email | Share | | Bookmark
Teater Bangsawan "TOK ARAU"

masa latihan dgn 'Tok Arau' sblm show.
Dgn Hubby. Watak Syed Haron.
Dayang2 Istana Perlis
Di Auditorium Taman Budaya Negeri Perlis, ramai juga yang datang. YB Dato' SUK Perlis pun turut hadir. Siapa yang tak pi tu rugi tak tengok... Kami berlatih mula 16 Ogos 2007 hingga dari pertunjukan 10 September 2007. Dalam teater bangsawan ni, amy pegang watak isteri Tok Arau tu iaitu Cik Khatijah. Bukan setakat tu ja, amy pegang watak dayang dengan orang kampung. Maklumla nak sip duit. Pengalaman memang menyeronokkan walaupun letih.. hehehe... kalau dah minat tu tak kisah la watak apa janji kita buat yang terbaik... Hubby amy pun berlakun sama die bawa watak Syed Haron (Hero no 2 dlm bangsawan ni)... Pengarah die Cikgu Yaakob Abd Aziz. Die memang bagus.. walaupun banyak kerenah anak buah die die tetap profesional.... walaupun ade la sikit die tertinggi suara.. biasa la tu... sebenarnya banyak lagi gambar yang di tangkap tapi tak ada softcopy. Bila2 nanti kita akan load.OK...


Saturday, 10-Mar-2007 03:52 Email | Share | | Bookmark
~RajaLawak Astro 2007 ~

Bersama Sharifah Syahira..
Bersama hubby dgn Zizan
Dgn Helmi dgn Mie...
View all 7 photos...
Yg ni gambar2 masa pi tgk rajalawak final... Bg sokong kat Rajalawak Yus... yang lawak nya tu sampai terlupa nak bergambar dgn Johan Rajalawak sendiri...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net